Direct aanvragen Tekst

Direct een domeinnaam aanvragenDirect domeinnaam aanvragen

Direct een domeinnaam aanvragen? Dat kan bij ons! Graag onderzoeken we of de door u gekozen domeinnaam nog beschikbaar is en leggen wij deze direct vast. Ook wanneer u nog geen directe plannen heeft om een website te laten maken kunt u alvast een domeinnaam vast leggen. Hiermee voorkomt u dat deze in de toekomst al gebruikt is. Pas wanneer u uw website laat maken hoeft u een webhosting pakket te bestellen.

Online succesvol zijn begint altijd met het aanvragen van een domeinnaam. Wanneer u een domeinnaam wilt registreren zit u bij Z-IM goed. Wij kunnen dit in een paar stappen voor u realiseren. Ook weten wij precies waar deze aan moet voldoen. Een domein is meer dan alleen de naam voor uw website. Het vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf en het is uw online identiteit. Laat u daarom vooraf goed adviseren door ons ervaren team.

Bij ons kunt u een domeinnaam registreren en direct koppelen aan een passend webhosting pakket. Voor meer informatie over de prijzen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting logo
Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul onderstaand formulier in om direct contact met ons op te nemen.

Copyright © 2017 @ Z-IM.nl