Domeinregistratie & Webhosting tekst

Domeinregistratie en Webhosting

Domeinregistratie

Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting B.V. registreert en beheert vanzelfsprekend de bijbehorende domeinnamen. Zo heeft u één contactpunt voor alle zaken die betrekking hebben op uw website. Dit werkt niet alleen sneller, maar ook helder.

De keuze van uw domeinnaam is belangrijk voor het optimaliseren van uw website. Het is belangrijk dat uw domeinnaam makkelijk te lezen, schrijven en onthouden is. Verder moet deze ook passen bij de naam en branche van uw bedrijf. Een goede domeinnaam kan cruciaal zijn voor het succes van uw website en/of webshop.

Wat is belangrijk bij het kiezen van een domeinnaam?

 • Een beschrijvende naam
 • Zoekwoord of een plaats in de naam
 • Makkelijk te spellen
 • Als de mogelijkheid zich voor doet kunt u ook kiezen voor een zeer korte naam.

Via Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting B.V. kunt u zonder problemen uw domeinnaam binnen 24 uur vastleggen.

Twijfelt u of de domeinnaam nog vrij is, dan kunnen wij dit voor u controleren. Tevens is het mogelijk om uw domeinnaam naar Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting B.V. te verhuizen.

Komt u er zelf niet uit wat de beste domeinnaam is voor uw onderneming? Of wilt u een domeinnaam laten registreren? Neem dan direct contact met ons op via Tel: 0182 - 380971

Webhosting

Uw website dient snel, betrouwbaar en efficiënt te zijn. Hiervoor is een goede hosting nodig, de plaats op internet waarop uw website is ondergebracht. Bent u op zoek naar een hosting partner zonder dat u zich bezig moet houden met de technische kant? Of wilt u graag hulp bij het instellen van de e-mail? Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting B.V. maakt een speciaal hostingpakket voor u aan.

Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting B.V. verzorgd de hosting van uw website. Dat bespaart u tijd en moeite. Onze servers staan in een zeer goed beveiligd datacentrum en worden continu in de gaten gehouden. Wanneer zich een probleem aandient komen wij direct in actie.

Hostingpakket

Het hostingpakket dat wij aanbieden zal uw website snel en betrouwbaar met het internet verbinden.

Hiervoor maken wij gebruik van een stabiele en snelle server. Om het u gemakkelijk te maken hebben we standaard één hosting pakket. Heeft u specifieke eisen dan kunt u profiteren van een aanbieding op maat.

Standaard in ons hosting pakket:

 • Onbeperkt e-mail aliassen
 • Onbeperkt MySQL databases
 • Webstatistieken
 • 250 MB web ruimte
 • Gratis Back-up van uw website en e-mail
 • Eigen Webmail
 • PHP ondersteuning

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via Tel. 0182 - 380971

Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting logo
Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul onderstaand formulier in om direct contact met ons op te nemen.

Copyright © 2017 @ Z-IM.nl