Website update Tekst

Website update

De internetwereld en techniek blijft continu in beweging en zich vernieuwen. Om mee te gaan met de tijd is het van belang dat een website aan de nieuwste eisen en technieken voldoet. Zeker wanneer u uw website jaren geleden heeft laten maken bestaat de kans dat deze verouderd is of niet meer aan de juiste technieken en eisen voldoet. Graag doen wij een website check om uw website op een aantal punten te kunnen controleren. Zo kijken we naar:

  • SEO
  • Concurrentie
  • Technieken
  • Responsive
  • Snelheid

Na deze analyse kunnen we samen met u bepalen of uw website een update nodig heeft.

Een website moet meegaan in de ontwikkelingen van het internet maar ook van uw bedrijf. Het is immers het visitekaartje van uw bedrijf en moet de juiste uitstraling hebben. Met een website update kan uw website met een aantal aanpassingen weer modern worden gemaakt. Wij kunnen u adviseren wat de beste mogelijkheden zijn om uw website weer helemaal up-to-date te maken. Ons team is op de hoogte van de trends en ontwikkelingen en kan uw website optimaal verbeteren.

Totale vernieuwing

Wanneer u meer aangepast wilt hebben op uw website kunt u ook kiezen voor een totale vernieuwing. Graag komen wij eerst langs om uw wensen en eisen te inventariseren. Afhankelijk van de aard van de aanpassingen en de technieken brengen wij een passende offerte uit.

Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting logo
Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul onderstaand formulier in om direct contact met ons op te nemen.

Copyright © 2017 @ Z-IM.nl