SEO Campagne tekst

SEO campagne

Een goede positie in zoekmachines zoals Google is vandaag de dag erg belangrijk.

Wanneer u een mooie website heeft laten maken die niet gevonden wordt in de zoekmachines zal het u weinig opleveren. Gelukkig weet het team van Z-IM wat er nodig is om een goede positie te krijgen in Google. Graag zetten wij een op maat gemaakte SEO campagne op om meer bezoekers op uw website te krijgen. Eén van onze SEO experts komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Heeft u al een website maar wordt deze niet gevonden? Ook dan kunnen wij deze optimaliseren met een passende SEO campagne.

Stappenplan

Een goede SEO campagne start altijd met het onderzoeken welke zoekwoorden er ingezet moeten worden. Afhankelijk van uw bedrijf bedenken we op welke zoektermen uw doelgroep zoekt in Google.

Vervolgens wordt uw website geoptimaliseerd met de afgesproken zoektermen. Klanten die zoeken op de betreffende term zullen bij uw website uitkomen. Naast deze techniek moet uw website voldoen aan de eisen van Google. Heeft u een verouderde website? Bent u benieuwd of deze nog aan de eisen voldoet? Maak een afspraak voor een website check.

Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting logo
Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul onderstaand formulier in om direct contact met ons op te nemen.

Copyright © 2017 @ Z-IM.nl