SEA campagne Tekst

SEA campagne

Een SEA campagne op laten zetten die optimaal rendeert ? Afhankelijk van uw online doelstellingen kunnen wij een SEA campagne opzetten. Met Search Engine Advertising wordt het adverteren met bepaalde zoekwoorden bedoeld. Deze slimme strategie wordt veel ingezet bij onze klanten omdat veel potentiele klanten gebruik maken van Google. Door vele jaren ervaring in het vak zorgen wij er graag voor dat uw website beter gevonden wordt in Google. Maak direct een afspraak om uw doelen te bespreken voor een effectieve SEA campagne.

SEA campagne opzetten

Het opzetten van een goede SEA campagne begint met een oriënterend gesprek. We bespreken uw wensen, bekijken uw website en onderzoeken welke zoekwoorden potentiele klanten kunnen gebruiken. Het doel van de SEA campagne moet goed in kaart worden gebracht. Het doel kan variëren van:

  • Naamsbekendheid
  • Meer bezoekers
  • Meer kopers
  • Meer conversie

Ook moet de doelgroep bepaald worden. Indien we het doel en de doelgroep bepaald hebben zullen we starten met het maken van de opzet van de campagne. Pas wanneer u het eens bent met de opzet gaat de SEA campagne live.

Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting logo
Van Zwienen Domeinregistratie & Webhosting

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul onderstaand formulier in om direct contact met ons op te nemen.

Copyright © 2017 @ Z-IM.nl